Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Αντίσταση στην πολιτική του μνημονίου, μη μένεις στην βοήθειά τους

Οι υπεύθυνοι για την φτώχια, την ανεργία, την καταστροφή εμφανίζονται σήμερα αλληλέγγυοι. Βλέπουμε την κυβέρνηση και τους παράγοντες της ΕΕ να δίνουν αφειδώς χρήματα για την δημιουργία ΜΚΟ, καταστημάτων δήθεν «κοινωνικής αλληλεγγύης», όπως επίσης ο στρατός, η εκκλησία και εταιρείες όπως ο ΣΚΑΙ και το Βήμα. Εκεί που μας πουλάνε την προπαγάνδα, μας τρομοκρατούν, μας γεμίζουν με ψέμματα, μας κλέβουν το εισόδημά μας, ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία, διαλύουν το σύστημα υγείας, καταστρέφουν την παιδεία, μας χτυπάνε με την βία, καταργούν κάθε αίσθηση δικαιοσύνης, μας παίρνουν τα σπίτια, τις δουλειές και την αξιοπρέπεια. Εκεί λοιπόν που μας χρωστάνε βγαίνουν και ευεργέτε. Μας δίνουν σε φιέστες δυό μέρες το χρόνο το ψωμί που μας παίρνουν όλο τον χρόνο. Ε, όχι….

Η αλληλεγγύη χωρίς αγώνα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, των κυβερνήσεων που την εφαρμόζουν και της ΕΕ είναι σκέτη κοροϊδία, παρωδία και πολιτική εκμετάλλευση.

Ο κ. Καλλίρης με τα χαμόγελα και την απλοχεριά εμφανίζεται καλός και γλυκός, αλλά ο ίδιος είναι συνυπεύθυνος. Διαφήμιση γυρεύουν και ψήφους. Δεν τους χρωστάμε χάρη, μας χρωστάνε τις ζωές μας.Το κόμμα του το ΠΑΣΟΚ έχει φέρει το μνημόνιο, έχει καταληστέψει τον τόπο, έχει καταστρέψει, διαλύσει κάθε κοινωνικό δικαίωμα, δημόσιο αγαθό και πολιτική ελευθερία. Τώρα προεκλογικά έρχεται να μοιράσει λίγα ψύχουλα την ώρα, να φανεί και αυτός κοινωνικά ευαίσθητος. Δε μας είναι αναγκαίοι οι κοινωνικά ευαίσθητοι χορτάτοι δυνάστες μας. Η αλληλεγγύη είναι δική μας υπόθεση, είναι υπόθεση των εργαζομένων, των ανέργων και των συναξιούχων, των νέων, των μικροεπαγγελματιών.

Η αλληλεγγύη σημαίνει

αντίσταση στις πολιτικές τους,

αγώνας για την ανατροπή των δυναστών μας.

ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»

ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ kinimastinpoli.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δε θα δημοσιεύονται σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο