Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Το ΚσΠ συμμετέχει και στηρίζει τις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις 16 & 18 Σεπτέμβρη στην μνήμη του Παύλου Φύσσα και κάθε αγωνιστή που δολοφονήθηκε από τα χέρια των φασιστών.

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου ο Παύλος Φύσσας δολοφονείται από το χέρι του νεοναζί χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά. Την οργανωμένη αυτή δολοφονία προσπαθούν τα σκυλιά του συστήματος να την παρουσιάσουν ως αποτέλεσμα "οπαδικών διαφωνιών". Το σύστημα όμως που εξέθρεψε το φίδι του αυγού -αστικές κυβερνήσεις - κόματα και ΜΜΕ-  δεν μπορούν πλέον να συγκαλύψουν τα συνεχόμενα στυγερά εγκλήματα των νεοναζί -χρυσαυγιτών. Οι μάσκες πέφτουν. Τα πιστά σκυλιά του συστήματος που ψηφίζουν νόμους και τροπολογίες, μέσω των οποίων αυξάνονται τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου και των τραπεζών, είναι οι ίδιοι που δολοφονούν μετανάστες - πρόσφυγες,, είναι αυτοί που  αποτελούν απεργοσπαστικό μηχανισμό για Μάνεση Μπόμπολα και λοιπούς , είναι οι ίδιοι που ξυλοκοπούν άγρια αγωνιστές.
 Και ενώ η Δίκη των Νεοναζί συνεχίζεται με προσχώματα και δυσκολίες , και ενώ  τα εγκλήματα μίσους των φασιστών ενάντια σε μετανάστες -πρόσφυγες και   αγωνιστές του αντιφασιστικού κινήματος αποκαλύπτονται τα τάγματα εφόδου συνεχίζουν ανενόχλητα να κάνουν την βρώμικη δουλειά των αφεντικών τους. Τα ίδια τάγματα εφόδου που δολοφονήσαν τον Παύλο δολοφόνησαν τον Λουκμάν και κόντεψαν να σκοτώσουν και τον Αλέξη Λάζαρη δίπλα από τα Κεντρικά Γραφεία - ορμητήρια στη Μεσογείων. Οι ίδιοι δικαστές που αφήνουν ελεύθερο τον  σύγχρονο "φύρερ" Μιχαλολιάκο και τους συνεργάτες του  κλείνουν στη φυλακή την Ηριάννα και αφήνουν μωρομάνες με βρέφη να λιώνουν στις φυλακές. Και μετά από όλα αυτά  βουλευτές της Χρυσής Αυγής συνταξιδεύουν στα ελικόπτερα παρέα με μέλη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Αυτή την εποχή που η παρούσα Κυβέρνηση καλύπτει εφοπλιστές βιομήχανους , σκάνδαλα αποφυλακίζει Παπαγεωργόπουλους και ΣΙΑ ΑΕ κάνοντας  οτιδήποτε για να δικαιώσει την φασιστική φράση "¨ολοι ίδιοι είναι" αυτή τη στιγμή το αντιφασιστικό κίνημα καλείται να γιγαντωθεί και να βροντοφωνάξει ενάντια στον φασισμό.
Το Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου καλεί  τους αντιφασίστες/στριες, συλλογικότητες, σωματεία και οργανώσεις να συμμετέχουν ενωμένοι και δυναμικά στις  διαδηλώσεις  που οργανώνονται 16 & 18 Σεπτέμβρη .
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ :
-16/09, 18:00 Σύνταγμα: Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στα γραφεία της Ε.Ε της Αμερικάνικης Πρεσβείας και περικύκλωση  των γραφείων της Χ.Α στην Μεσογείων.
-Τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη, στις 5 μμ, διαδηλώνουμε από το μνημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Απαιτούμε:
-Στη φυλακή, μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη και για πάντα, όλοι οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής. Να κλείσουν τα Κεντρικά Γραφεία τους στη Μεσογείων και σε κάθε πόλη και γειτονιά.
- Να διαλυθούν οι σκοτεινοί μηχανισμοί σε αστυνομία, στρατό, δικαιοσύνη που στηρίζουν και καλύπτουν τους φασίστες.
- Όχι στη ρατσιστική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας που υλοποιεί η Ελλάδα. Να ανοίξουν τα σύνορα στους πρόσφυγες. Να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Να ανοίξουν οι πόλεις για τους πρόσφυγες: άσυλο, στέγη, σίτιση, υγεία, παιδεία, δουλειές για όλους τους πρόσφυγες.
- Όχι στο πόλεμο. Να σταματήσουμε τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε Μ. Ανατολή και Ειρηνικό. Καμία ελληνική συμμετοχή. Να κλείσουν οι Βάσεις. Έξω το ΝΑΤΟ. Διεθνιστική αλληλεγγύη των λαών.
- Να ανατρέψουμε τη μνημονιακή πολιτική του κεφαλαίου, της ΕΕ και ΔΝΤ, της κυβέρνησης και όλων των αστικών κομμάτων που οδηγεί στη φτωχοποίηση και εξαθλίωση ντόπιους, πρόσφυγες και μετανάστες.
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δε θα δημοσιεύονται σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο